Вести што го содржат тагот Пизаро

Потпиша во Кувајт и си седи по дома

Аргентинскиот ас потпиша за екипа од Кувајт, се збогуваше со своите и ... си седи по дома

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Сагосен, Џеронимо, Пизаро...

Жешко е на трансфер маркетот по завршувањето на ЕП 2024

Прочитај повеќе