Вести што го содржат тагот Огњановски

Огњановски и Савиќ добија ЕХФ беџови за млади судии

Дресовите ќе им бидат украсени со ЕХФ беџови

Прочитај повеќе

Чекор кон европска значка за Савиќ и Огњановски

Македонски судиски пар дел од проектот „Млади судии“ е дел од меѓународниот турнир „Локомотива Куп“

Прочитај повеќе

Нова мисија за Огњановски и Савиќ

Младите македонски судии добија ЕХФ номинација за меѓународен турнир што ќе се одржи во декември

Прочитај повеќе

Македонски судии со беџ на ЕХФ „Млади Судии“

Македонски судии успешно го минаа последниот ЕХФ тест и сега очекуваат номинација за добивање на ЕХФ беџ

Прочитај повеќе

Огњановски и Савиќ ја комплетираат мисијата ЕОП 2023

Македонскиот пар ја одработе својата задача на Европското отворено првенство

Прочитај повеќе