Вести што го содржат тагот Бисера

Македонката Бисера Паскал се пресели во Макаби

Македонскиот голман кариерата ќе ја продолжи во Израел

Прочитај повеќе

Бисера Паскал за полувреме го реши Хапоел

Македонскиот голман имаше над 50% одбранети удари

Прочитај повеќе