Вести што го содржат тагот Кисум

„Битолчанецот“ Каспер Кисум има нов клуб

Данскиот бек кој доскоро играше за македонскиот Е. Пелистер потпиша за клуб од Франција

Прочитај повеќе

Е. Пелистер раскина и со Каспер Кисум

Заврши скандинавската приказна, си замина и другиот дански играч

Прочитај повеќе

Каспер Кисум продолжува со Е. Пелистер

Данскиот бек продолжува со Е. Пелистер и наредната сезона

Прочитај повеќе

Уште еден Данец во Е. Пелистер

Ново данско засилување за Е. Пелистер

Прочитај повеќе