Вести што го содржат тагот Хенеберг

Освои пехар со Е. Пелистер и си најде нов клуб

Данецот Себастијан Хенеберг промовиран во новата екипа

Прочитај повеќе

ВИДЕОТО на Хенеберг од „ Јане Сандански“, трансфери, повреди

Селектирани вести од домашната и европската сцена

Прочитај повеќе

Хенеберг ќе си оди од Е. Пелистер

Една сезона ќе трае соработката на битолчани со Данецот

Прочитај повеќе