Вести што го содржат тагот Скандерборг

Нов пораз на бледиот Е. Пелистер

Ново разочарување сервираа битолчаните денеска во Европската лига

Прочитај повеќе

Валтер најави победа на Е. Пелистер во Данска

Битолчани одат по бодови во Данска

Прочитај повеќе

Е. Пелистер со домашен пораз почна во Европската лига

Битолчани го одиграа првиот натпревар од Европската лига. Гостин во Битола беше данскиот Скандерборг

Прочитај повеќе