Вести што го содржат тагот Ѓ. Петров

Ѓ. Петров го крена шампионскиот пехар

Шампионскиот пехар во рацете на ѓорчепетровки

Прочитај повеќе

Ѓ. Петров е победник на Куп на Македонија

Нов освојувач на Куп на Македонија

Прочитај повеќе

Ѓ. Петров донесе бразилско засилување

Ново име во редовите на женскиот првак на Македонија

Прочитај повеќе

Ѓ. Петров го дозна патот до финале на ЕХФ Куп

Македонскиот претставник во ЕХФ Европскиот Куп го дозна патот до крајот на натпреварувањето

Прочитај повеќе

Ѓорче Петров ќе дознае кој му стои на патот до финале

Утре во Виена ќе се одржат две ждрепки за ЕХФ Европскиот Куп

Прочитај повеќе