Вести што го содржат тагот Исток

СЕХА финале во Санкт Петербург?

Источната СЕХА лига го објави на својата официјална страница планот и распоредот за играње на натпревари

Прочитај повеќе

Почна СЕХА Исток: Чеховски победија на премиерата

Стартуваше источната конференцијата на СЕХА лига

Прочитај повеќе

На исток СЕХА, на запад ништо ново

Југоисточната асоцијација доби дивизија Исток и веројатно Запад

Прочитај повеќе

Mихајловски веќе не е претседател на СЕХА

Промени во врвот на меѓународната лига и во системот на натпреварување

Прочитај повеќе

Русија и Белорусија формираа СЕХА - Исток

СЕХА доби источна Дивизија, веројатно ќе има и западна

Прочитај повеќе