Вести што го содржат тагот Фарски

Од Фарски во Хановер виа Катар

Цената на играчите на Фарски Острови и натаму расте

Прочитај повеќе

Македонија оди на СП 2025!

Комплетиран е бараж дуелот меѓу Македонија и Фарски

Прочитај повеќе

Слета авион на Фарски, екипата вечерва во Скопје

Фарски острови ќе успеат да стигнат до Скопје навреме

Прочитај повеќе

Фарски уште не полетале за Скопје

Фарски чекаат времето да им се смилува

Прочитај повеќе

Фарски заглавија на аеродром

Фарски нема да пристигнат во Македонија според плановите

Прочитај повеќе