Вести што го содржат тагот Сенида

Сенида се заинтересира за танцот на ЕХФ Еуро во Скопје

Македонската танчерска група го привлече вниманието на познатата пејачка, изведувач на официјалната песна на ЕП 2022

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Химната за ЕП Македонија, Словенија, Ц. Гора

Погледнете го спотот и послушајте ја песната што ќе биде химна на ЕП 2022

Прочитај повеќе