Вести што го содржат тагот Перковац

Доби Ф1 болид и го разби! Биди фраер и поднеси си оставка

Селекторот на Хрватска сега е од другата страна, кај критикуваните

Прочитај повеќе

ХРВАТСКА ВО ТРАНС: Можеа да ни играат и осум на шест, бадијала ќе беше

Високо летнаа Хрватите, но не може да им се замери

Прочитај повеќе

Ивано Балиќ прв доби отказ од новиот селектор

Новиот селектор на Хрватска си состави своја екипа што ќе му го чува грбот додека е селектор

Прочитај повеќе

Хрватска има кандидат за следен селектор!

Горан Перковац уште не направил прв список, а веќе се јави кандидатот што сака да го наследи

Прочитај повеќе

Сменет и Хорват и Червар, Хрватска има нов селектор

Реализирани големите промени во репрезентацијата на Хрватска

Прочитај повеќе