Вести што го содржат тагот Даниел

Ниско ниво на комуникација на претседателот на МОК

Ниско ниво на култура во комуникацијата на актуелниот претседател на МОК

Прочитај повеќе

Се разделија Охрид и Даниел Андоновски

Левиот бек побарал раскин на договорот. Клубот му излезе во пресрет

Прочитај повеќе

Нов француски трансфер на Даниел Дупјачанец

Македонскиот голман го продолжува својот престој во Франција

Прочитај повеќе

Нов трансфер на Дупјачанец

Македонскиот голман менува клуб во Франција

Прочитај повеќе

Дупјачанец продолжува во Франција

Голманот на Металург следната сезона ќе игра во шампионатот на Франција

Прочитај повеќе