Вести што го содржат тагот Јоханесен

Уште една норвешка ѕвезда без ОИ

Норвешката ѕвезда е пред долга пауза

Прочитај повеќе

„Прегореа“ телефоните на Сагосен и Јоханесен

Откако се појави веста за финансиската криза во Колстад

Прочитај повеќе

Елверум се спрема за битка со дрим-тимот Колстад

Не купуваат играчи само во Трондхајм, се засилува и шампионот

Прочитај повеќе