Вести што го содржат тагот Козаци

Донски Козаци исфрлени од лигата

Причините поради кои клубот е исфрлен од натпреварување треба да бидат репер и за други земји

Прочитај повеќе

Бебешко стана донски Козак

Руската екипа ги зголеми амбициите за следната сезона

Прочитај повеќе