Вести што го содржат тагот Морос

Виран Морос се „поздрави“ со Швајцарците

По две сезони, заминува од Винтертур

Прочитај повеќе

Морос ќе ja крпи мрежата на Шпанија

По фијаското во првото коло и повредата на првиот дефанзивец

Прочитај повеќе

Швајцарски рај за „пензија“

Уште еден шпански ветеран на залезот на кариерата одјава кон Алпите

Прочитај повеќе

Шпанија остана без главниот дефанзивец

Новиот играч на Берлин мораше да го напушти тимот на Шпанија

Прочитај повеќе

Виран Морос се поздрави со ПСЖ

Врвниот дефанзивец си оди од Париз

Прочитај повеќе