Вести што го содржат тагот Голужа

Голужа и Марковски место Кастратовиќ и Грчевски

Кувајтскиот тим направи смена на тренерскиот тим

Прочитај повеќе

Голужа сменет од кормилото на ППД Загреб

Почнаа шпекулациите околу можната дестинација на познатиот тренер од Хрватска

Прочитај повеќе

Хрватска има кандидат за следен селектор!

Горан Перковац уште не направил прв список, а веќе се јави кандидатот што сака да го наследи

Прочитај повеќе

ППД Загреб најде тренер место Обрван

Хрватскиот првак најде замена за Ивица Обрван

Прочитај повеќе

Голужа останува во Татран

Хрватскиот тренер и натаму ќе го води клубот од Словачка

Прочитај повеќе