Вести што го содржат тагот ЕП 2026

Модифицирани квалификации за женското ЕП 2026

Малку поинакви квалификации ќе се играат за женското ЕП 2026

Прочитај повеќе

Македонија во „Балтичка“ група

Ждрепка за квалификациите за ЕП 2026

Прочитај повеќе

Уште два дена до големата ждрепка за ЕП

По два дена, Македонија ќе ги дознае противниците во групата за пласман на ЕП 2026

Прочитај повеќе

Нова ждрепка за Македонија во март

Почнува новиот циклус за ЕП 2024, Македонија чека противници во квалификациите

Прочитај повеќе

Место Русија, Романија ќе го добие ЕП 2026

ЕП 2026 ќе добие нов домаќин, наскоро

Прочитај повеќе