Вести што го содржат тагот Правило

Ново правило на ОИ Париз

Дополнителни проблеми за селекторите

Прочитај повеќе

По голот на Пранди: ИХФ го менува правилото

ИХФ дополнително и детално ќе го надогради правилото за изведување на слободен удар

Прочитај повеќе

Шведска бара промена на правило

Новото време во одредени точки се судрува со старите неадаптирани и можеби непотребни ракометни правила

Прочитај повеќе

ЕХФ попушти: Пет дена карантин за позитивните

Фамозното правило „14 дена“ траеше два дена

Прочитај повеќе

НОВО ПРАВИЛО: Египет бира со кого ќе игра

Организаторот на првенството добива предност плус на мундијалот

Прочитај повеќе