Вести што го содржат тагот Систем

Неверојатно: Дури 49 клубови одбија повисок ранг!

Во Норвешка, воглавно, клубовите си знаат каде им е местото

Прочитај повеќе

Нов систем: Плејоф и Плејаут во Женската Суперлига

Предложени промени во системот на натпреварување за следната сезона

Прочитај повеќе

Супер лига со 12 екипи, променет системот на натпреварување

Промени во системот на натпреварување за следната сезона во машка конкуренција

Прочитај повеќе

Ќе се менува системот на натпревари

Нов систем на натпреварување ќе се гласа на претстојното Годишно собрание

Прочитај повеќе

Нов систем во Суперлигата, предлогот наскоро на маса

Системот на натпреварување ќе се менува од сезоната 2024/25

Прочитај повеќе