Вести што го содржат тагот Мандалиниќ

Maндалиниќ доаѓа во Битола

Битолчани го ангажираа бекот на Берлин

Прочитај повеќе

Вардар и Еурофарм по Манадалиниќ, арно ама...

Отказот од Берлин е една од надобрите работи што му се случија на хрватскиот бек

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Мандалиниќ, Бауер, Вишомирски...

На трансфер маркетот се појави и белорускиот шампион Мешков Брест

Прочитај повеќе

Maндалиниќ си оди од Берлин

Големиот хрватски талент имаше слаба сезона меѓу „лисиците“

Прочитај повеќе