Вести што го содржат тагот Ковид 19

Словенија се повлече среде Медитерански игри

Проблеми со Ковид 19

Прочитај повеќе

12 дена до ЕП, не знаат дали ќе има публика

Словачка е во големи проблеми во организацискиот дел на ЕП

Прочитај повеќе

Спремни за ЕП: Репрезентативците се вакцинирани или прележале Ковид

Македонскиот тим ги исполнува критериумите за заштита од Ковид задолжителни за настап на ЕП 2022

Прочитај повеќе

Ковид и во Мешков Брест

Мешков Брест без првиот тренер на гостувањето во Норвешка

Прочитај повеќе

Ѕвездите на Кил се Ковид позитивни, не доаѓаат во Скопје?

Сандер Сагосен и Штефан Вајнхолд и покрај тоа што се вакцинирани се позитивни на Ковид 19

Прочитај повеќе