Вести што го содржат тагот Стрелци

Кои се најдобрите стрелци во Европа?

Топ 10 во Лигата на шампионите и Европската лига

Прочитај повеќе

Малото глувче со големи шанси да биде Број 1

Кој е најдобриот стрелец на Светското првенство досега и како котираат најдобрите македонски стрелци

Прочитај повеќе

Кој е кралот на стрелците на Светските првенства?

Кирил Лазаров, Микел Хансен, Кјун Шин Јон... многу легенди на најпрестижниот список

Прочитај повеќе

Неагу го мина Сигурдсон и стана нај стрелец на ЕП на сите времиња

Место крал, имаме кралица на стрелците на Европските првенства

Прочитај повеќе

Кои се топ стрелците што ќе дојдат на ЕП во Скопје

Кои се најдобрите стрелци што ќе дојдат на ЕП 2022 во Македонија, Словенија и Црна Гора

Прочитај повеќе