Вести што го содржат тагот Е. Пелистер

Друг е денеска муабетот во Битола

Вчерашната претстава во Битола го врати назад позитивниот ракометен дух на Широк сокак

Прочитај повеќе

Пелистер прописно го намачи големиот Кил

Кил виде мака во Битола, но ги однесе бодовите

Прочитај повеќе

Денеска Кил е во Битола, каде да гледате?

Прв пат во Битола доаѓа најголемиот меѓу најголемите

Прочитај повеќе

Чкембари роденден ќе слават со Кил

Прв пат во битола доаѓа најголемиот ракометен клуб во светот - Кил

Прочитај повеќе

Е. Пелистер се „загреа“ за Кил

Втора висока победа на битолчани во два дена

Прочитај повеќе