Вести што го содржат тагот Е. Пелистер

Е. Пелистер не прифати одложување на дербито!

Вардар 1961 побара одлагање на дербито, но битолчани не го прифатија барањето

Прочитај повеќе

Пелистер без бодови, Македонците со запирка зад името

Авиончето приземјено во Париз, Е. Пелистер без бодови и на четвртиот меч во ЛШ сезоната

Прочитај повеќе

Друг е денеска муабетот во Битола

Вчерашната претстава во Битола го врати назад позитивниот ракометен дух на Широк сокак

Прочитај повеќе

Пелистер прописно го намачи големиот Кил

Кил виде мака во Битола, но ги однесе бодовите

Прочитај повеќе

Денеска Кил е во Битола, каде да гледате?

Прв пат во Битола доаѓа најголемиот меѓу најголемите

Прочитај повеќе