Вести што го содржат тагот Е. Пелистер

Е. Пелистер е пред одбрана на титулата

Голема победа на Е. Пелистер и добра позиција за одбрана на шампионскиот пехар

Прочитај повеќе

Кузмановски: На дерби со кренати глави

Денеска играат Вардар и Е. Пелистер

Прочитај повеќе

Голем чекор на Е. Пелистер кон одбрана на титулата

Многу важна победа на Е. Пелистер во битката за одбрана на титулата

Прочитај повеќе

Е. Пелистер комплетираше нов тандем на голот

Битолчани претставија уште еден нов играч за следната сезона

Прочитај повеќе

14-те нули, лекција за памет(ење)

Сезоната што во Битола се очекуваше 18 години, не заврши како што се очекуваше

Прочитај повеќе