Вести што го содржат тагот Е. Пелистер

Денеска, Вардар против (да се биде или не) Е. Пелистер

Големото дерби, носи голема одговорност, а поголема е тежината што на својот грб ја носи шампионот

Прочитај повеќе

Познати составите: Е. Пелистер со четири Македонци против Колстад

Познати составите за денешниот дуел меѓу Е. Пелистер и Колстад

Прочитај повеќе

E. Пелистер сервираше разочарување

Сумирани впечатоци од првото одмерување на силите меѓу стариот и новиот шампион

Прочитај повеќе

Ладење за шампионот, првиот пехар е за Вардар

Црвено црните се победници на Супер Куп 2023

Прочитај повеќе

Гледајте денеска: Вардар и Е. Пелистер по првиот пехар

Денеска во Струмица ќе се игра Супер Куп на Македонија

Прочитај повеќе