Вести што го содржат тагот Кариера

Жалуз ја прекина пензијата

Тунижанецот не стигна „пензионерски“ ни да се наспие, а веќе се врати на терен

Прочитај повеќе

Екс вардарка ја заврши кариерата

Поранешна ракометарка на Вардар, на 33 години реши да ја заврши кариерата и да се посвети на семејството

Прочитај повеќе

Екс играч на Вардар ја заврши кариерата

Поранешен ракометар на Вардар реши да ја заврши кариерата на 37 годишна возраст

Прочитај повеќе

Близнова ја завршува кариерата

Некогаш најбараниот десен бек ја заврши кариерата

Прочитај повеќе

Екс вардарка се врати од пензија на 40 години

Поранешниот пивот на Вардар се враќа на терен по пет години пауза

Прочитај повеќе