Вести што го содржат тагот Кариера

ТОП ЛИСТА: Играчи што ја завршуваат кариерата

Кирил Лазаров и Филип Миркуловски, две икони на македонскиот ракомет викендов ги играат последните натпревари

Прочитај повеќе

ЛАЗАРОВ ОБЈАВИ КРАЈ: Заминувам со крената глава!

Кирил Лазаров објави крај на кариерата!

Прочитај повеќе

Крај на кариерата на поранешна вардарка

Поранешниот голман на Вардар, на 35 години ќе ја заврши играчката кариера

Прочитај повеќе

Крај за најдобрите германски судии

Заврши кариерата на најдобрите германски судии

Прочитај повеќе

Митко Стоилов ја завршува кариерата

Денеска завршува една голема играчка кариера

Прочитај повеќе