Вести што го содржат тагот Рибари

Oхрид со свои навивачи доаѓа во Бутел

Охриѓани во првото коло играат дерби со екипата на Бутел во Скопје

Прочитај повеќе

„Рибари“ се враќаат на трибините во Охрид

Охрид ќе има поддршка и од навивачката група во иднина

Прочитај повеќе