Вести што го содржат тагот Ваучер

Ваучерот се менува од 1 јануари!

Следната година нема да има ваучер

Прочитај повеќе

Антикорупциска бара Мојсовски кривично да биде гонет

Ваучер системот стана голем проблем за првиот човек на АМС

Прочитај повеќе

Почна трката за ваучер, објавена првата ранг листа

Објавена првата предлог ранг листа на клубовите за добивање на ваучер

Прочитај повеќе

РФМ побара средба со АМС и клубовите за ваучерите

Незадоволните клубови ќе добијат средба со РФМ и АМС

Прочитај повеќе

Колкави ваучери добија ракометните клубови

Познато е колкави средства од даночни олеснувања ќе можат да искористат спортските колективи

Прочитај повеќе