Вести што го содржат тагот Шмит

Финска без најдобриот, проштална на Онифриенко...

Кратски вести и занимливости од ракометна Европа

Прочитај повеќе

Анди Шмит: Фајнал фор во август? Тоа не може да биде!

Играчот на РНЛ смета дека е смешно Ф4 во Келн да се игра во август

Прочитај повеќе