Вести што го содржат тагот Сагосен

ТРАНСФЕРИ: Сагосен, Џеронимо, Пизаро...

Жешко е на трансфер маркетот по завршувањето на ЕП 2024

Прочитај повеќе

„Прегореа“ телефоните на Сагосен и Јоханесен

Откако се појави веста за финансиската криза во Колстад

Прочитај повеќе

Прво НЕ за помала плата во Колстад, почнува ли распадот?

Норвежаните се преценија со буџетот и ја изиграа ЕХФ. Но, сега бумерангот доаѓа кон нив

Прочитај повеќе

Сагосен ќе лобира за вајлд карта за ЛШ

Колстад е нов шампион на Норвешка

Прочитај повеќе

Како изгледа тимот на Норвешка, првиот фаворит во групата

Норвешка е фаворит број еден во групата во која игра Македонија

Прочитај повеќе