Вести што го содржат тагот Дизингер

Дизингер замина од ПЛЕР, следна дестинација...

Германскиот ас по три месеци ќе се раздели со екипата на ПЛЕР

Прочитај повеќе

Нов клуб за „вардарецот“ Дизингер, ќе го гаси фенерот во Унгарија

Унгарскиот клуб спас бара во германскиот ракометар

Прочитај повеќе

Дизингер се враќа во Европа

Некогашниот вардаров играч, ќе ја заврши блиско источната авантура

Прочитај повеќе

Екс вардарец оди во Катар

Поранешниот ракометар на Вардар кариерата ја продолжува на Блискиот Исток

Прочитај повеќе

Тројца го менуваат вардарецот Кудуз во Динамо

Чави Пасквал почна да го моделира Динамо по свое

Прочитај повеќе