Вести што го содржат тагот Калараш

Трансфери: Калараш, Македа, Кукиќ, Брозовиќ

Погледнете ги најновите и најатрактивните трансфери во моментов

Прочитај повеќе

Парондо најде замена за Калараш

Русинот на излезна врата, ќе го замени Унгарец

Прочитај повеќе

Парондо се откажа од Калараш

Рускиот бек прво доби договор, па потоа доби отворена врата

Прочитај повеќе

Калараш останува крај Парондо

Русинот добива нов договор во Мелзунген

Прочитај повеќе

Парондо ги собира вардарците во Мелзунген

Додека се чека на официјализирање на најавениот трансфер на Мораеш во Мелзунген, друг вардарец веќе пристигна кај Парондо

Прочитај повеќе