Вести што го содржат тагот Собир

Почнува мисијата ЕП 2022, репрезентацијата утре на собир!

Машката репрезентација утре на собир

Прочитај повеќе

Македонија на прв собир пред ЕП 2022

Македонската репрезентација на прв собир пред ЕП 2022

Прочитај повеќе

Никола Митревски во тренерскиот тим на репрезентацијата

Репрезентативниот голман, за тековниот собир има изменета улога

Прочитај повеќе

Репрезентацијата комплетна во строј

Прв собир на машката сениорска репрезентација

Прочитај повеќе

Брестовац со Корона-тим против Финска и Швјацарија

Скратен списокт на македонската репрезентација

Прочитај повеќе