Вести што го содржат тагот Собир

Од денеска и Митревски во строј

Македонскиот тим на Маврово е на чекор до комплетирање

Прочитај повеќе

СП 2023: Прв собир, отпадна еден играч

Прв собир на репрезентација

Прочитај повеќе

Старт на мисијата ЕП: Финален собир на репрезентацијата

Од денеска женската репрезентација е на заеднички подготовки

Прочитај повеќе

Манасков и Томовски ги пропуштаат МИ

Почнаа подготовките за Медитеранските Игри во Алжир

Прочитај повеќе

Лазаров од утре на тренинг, комплетни во вторник

Неделта на ЕХФ не е едноставна за организирање, но Македонија ќе пројде релативно добро

Прочитај повеќе