Вести што го содржат тагот Бебешко

„Легендарен“ тренер оди во полски клуб

Полскиот клуб подобри резултати ќе бара следната сезона, со нов тренер

Прочитај повеќе

Руски клуб остана без познатиот тренер и четири играчи

Сергеј Бебешко и четири играчи од Белорусија го напуштија рускиот клуб Донски Козаци

Прочитај повеќе

Бебешко стана донски Козак

Руската екипа ги зголеми амбициите за следната сезона

Прочитај повеќе