Вести што го содржат тагот Пренос

Е. Пелистер - Скандерборг Архус, каде да гледате

Ќе има пренос од првиот натпревар на битолчани од Европската лига

Прочитај повеќе

Нема пренос на МТВ, каде може да гледате Турција - Македонија

Преглед на вести од ракометна Европа. Се што пропуштивте да прочитате вчера

Прочитај повеќе

Каде да гледате Турција - Македонија

Пренос ќе има на неколку телевизии, ваше е само да одберете каде ќе гледате

Прочитај повеќе

Каде да гледате Хрватска-Франција и Данска - Норвешка

Двете полуфинални средби ќе бидат директно пренесувани и во македонскиот етер

Прочитај повеќе

Обезбеден е пренос за дуелот на Бутел во ЛЕ

Мечот на Бутел Скопје во Унгарија ќе може да се следи во живо

Прочитај повеќе