Вести што го содржат тагот Меморијал

Прилеп спремен за осмиот меморијал „Миле Нешкоски“

Осми меморијален турнир „Миле Нешкоски“, Прилеп

Прочитај повеќе

Во Струга ќе се игра во чест на Тоше Проески

Викендов во Струга ракометните ветерани ќе играат во чест на Тоше Проески

Прочитај повеќе

Турнир Марко Божиновски: Втор ден, резултати, парови

Втор ден од меморијалниот турнир „Марко Божиновски“

Прочитај повеќе

Прв ден на меморијалот „Марко Божиновски“

Денеска почнува меморијалниот турнир што се игра во чест на Марко Божиновски

Прочитај повеќе

Турнир во чест на Марко Божиновски

Најавени се осум екипи, првиот меморијален турнир ќе биде и со меѓународен карактер

Прочитај повеќе