Вести што го содржат тагот Сала

Ф4 на ЕХФ, не мрда од Келн

Нов договор со катедралата на ракометот

Прочитај повеќе

Салата е распродадена, Фараните ги чека „пекол“

Нема веќе билети за вечерашниот дуел

Прочитај повеќе

ГРК Охрид ќе им ги врати парите на фановите

Охрид ќе ги рефундира средствата на фановите кои не успеаја да влезат во салата

Прочитај повеќе

Охрид им се извини на фановите

Фанови со кушени билети останаа пред салата

Прочитај повеќе

Циндриќ настрада во новата сала на Турда

Домаќините не бираа средства за со победа да ја отворат салата

Прочитај повеќе