Вести што го содржат тагот Правила

СП 2023: Белгија забрани контакт со играчите

Прв пат ќе играат на СП, па си поставуваат правила

Прочитај повеќе

АПЛИКАЦИЈА: Научете ги до детал новите правила

ИХФ објави апликација со детално објаснување на новите правила

Прочитај повеќе

ЃОРЃИ НАЧЕВСКИ: Внимавајте! Има нови правила

Објаснување на новите правила што почнуваат да важат на први јули

Прочитај повеќе

Нов, подобар или само нашминкан ракомет?

Четири новитети во ракометот ќе има од следната сезона. Ќе го направат ли поубав за гледање или само ќе го преоблечат?

Прочитај повеќе

Хрватска со „свои“ прописи на ЕП, Данска спрема замена

Хрватите поинаку ги толкуваат пропозициите на ЕХФ

Прочитај повеќе