Вести што го содржат тагот Јагуриновски

Јагуриновски: Играме со гиганти, но и ние можеме на високо ниво

Томи Јагуриновски верува дека Македонија ќе има добри партии на ЕП 2024

Прочитај повеќе

Пролет им се заблагодари на Аларов и Јагуриновски

Вардар гостува во Пролеќе, а со него и двајца поранешни играчи на Тинекс Пролет

Прочитај повеќе

Јагуриновски отпаѓа, повик за Савревски

Младиот бек на Вардар ќе дојде од Скопје за натпреварот со Холандија

Прочитај повеќе