Вести што го содржат тагот Репрезентација

Лазаров: Имаме млад и полетен тим, ќе се бориме за секоја топка

Прв собир на македонската репрезентација

Прочитај повеќе

На денешен ден пред 30 години: Прв натпревар на Македонија

Како беше пред 30 години на денешен ден

Прочитај повеќе

Стојановиќ одбра јуниорски тим за Трофеј Карпати

Јуниорите ќе се тестираат на Трофеј Карпати

Прочитај повеќе

Закажани тестови и со Црна Гора пред ЕП

Закажани пријателски натпревари на македонската репрезентација во периодот пред Нова година

Прочитај повеќе

Шахистите на ШК Алкалоид ќе настапат за македонските репрезентации на претстојното ЕП во екипна конкуренција

ЕП во екипна конкуренција

Прочитај повеќе