Вести што го содржат тагот Коментар

КОМЕНТАР: Имало мангупи и во оваа екипа

Македонија го заврши настапот на Европското првенство и може да биде задоволна од резултатот

Прочитај повеќе

Коментар: Атмосфера каква што нема во Европа, буквално

Инцидентот на дербито, го расипа впечатокот

Прочитај повеќе

Коментар: Резултати, сега и веднаш

Португалија беше последната голема угорнина во тешкиот период за машката репрезентација.

Прочитај повеќе

Коментар: Синдром на (само)уништување

Осврт на состојбата во репрезентацијата и македонскиот ракомет во моментов

Прочитај повеќе

КОМЕНТАР: Се гледаат контурите на системот

Младинскиот ракомет ни е на убава позиција, но тоа нити е случајно, нити пак е долготрајно

Прочитај повеќе