Вести што го содржат тагот Пласман

По кој систем ќе се игра Младинското ЕП?

По кој систем ќе се игра М20 ЕХФ Еуро на кое ќе учествува и Македонија

Прочитај повеќе

Кадетите против Швајцарија, каде да гледате?

Македонските кадети денеска можат да го верификуваат пласманот на М18 Ехф Еуро

Прочитај повеќе

Со кого ќе вкрсти Македонија во разигрувањето?

Македонија ќе разигрува за пласман од 9-16 место на јуниорското ЕХФ Еуро

Прочитај повеќе

Вардар ваков пласман немал речиси две децении

Третото место во првенството на Македонија е најслабиот пласман на Вадрдар во речиси две децении

Прочитај повеќе

Што ги чека натаму „златните“ кадети од Рига?

Балтикот ни „лежи“ за добри резултати

Прочитај повеќе