Вести што го содржат тагот Дувњак

Дувњак доби нов договор во Кил

Партијата против Берлин покажа дека не е за старо железо

Прочитај повеќе

Кил беше гостин и на Охрид

Зебрите уживаа и покрај езерото

Прочитај повеќе

ВЕСТИ ОД ЕП: Хрватска добива засилување, но Дувњак е „аут“

Многу проблеми во репрезентациите што играат на ЕП Унгарија и Словачка

Прочитај повеќе

Хрватска без Дувњак против Франција

Голем хендикеп за хрватскиот тим пред дуелот со нивниот најголем ривал низ историјата

Прочитај повеќе

Дувњак и Палмарсон против СП Египет

Две големи ѕвезди се против одржувањето на Светското првенство во Египет

Прочитај повеќе