Вести што го содржат тагот Магнус Род

Магнус Род откажа настап на ОИ Париз

Норвешкиот бек планира летово да го мине во друг правец - комплетно заздравување

Прочитај повеќе

ПИК Сегед купи врвен десен бек

Норвешкиот бек се сели во Унгарија следната сезона

Прочитај повеќе

Магнус Род ќе си оди од Колстад

Норвешкиот бек ќе ја активира клаузулата за раскин на договорот

Прочитај повеќе

Норвешка остана без Магнус Род

Загубија бод и еден десен бек

Прочитај повеќе

Ќе дојдат ли Сагосен и Магнус Род во Битола?

Сагосен и Род не играа во второто коло од норвешкото првенство

Прочитај повеќе