Вести што го содржат тагот Швајцарија

Минимален пораз на кадетите, билет за ЕП ќе се чека утре

Македонските кадети поразени, но со добри шанси да се пласираат на ЕП

Прочитај повеќе

Победи на Швајцарија и Германија пред ЕП

Контролни натпревари пред ЕП

Прочитај повеќе

Швајцарија го прецрта вториот стрелец во Европската лига

Состав на Швајцарија, противник на Македонија на претстојното ЕП

Прочитај повеќе

Страшна Франција, три нули за Швајцарија

Контролни натпревари на нашите противници на ЕП 2024

Прочитај повеќе

Се собираат и противниците на Македонија на ЕП

Сите наши противници на ЕП, ќе бидат активни за време на неделата на ЕХФ

Прочитај повеќе