Вести што го содржат тагот Швајцарија

Македонија му пресуди: Швајцарија смени селектор предвреме!

Михаел Сутер не е веќе селектор на Швајцарија

Прочитај повеќе

Нант се засили со Швајцарец

Не беше доволно добар за репрезентацијата, ама...

Прочитај повеќе

Швајцарците во солзи, Шмит во пензија

Легендарниот играч можеби го одигра последниот меч во репрезентативната кариера

Прочитај повеќе

Македонија ја победи Швајцарија за прва радост!

Последен натпревар на Македонија на ЕП 2024

Прочитај повеќе

Против Швајцарија на сѐ или ништо

Последен меч на Македонија на тековното Европско првенство

Прочитај повеќе