Вести што го содржат тагот Кадети

Кадетите добија полувреме, но го загубија мечот

Трофеј Карпати второ коло, Македонија против домашната репрезентација

Прочитај повеќе

Кадетите денеска против Романија, каде да гледате?

Втор меч на новата кадетска репрезентација на Македонија

Прочитај повеќе

Кадетите денеска против Египет, каде да гледате?

Прв меѓународен дуел на македонските кадети во новата генерација на ракометари

Прочитај повеќе

Танески формираше нова кадетска репрезентација

Трофеј Карпати е првата авантура за новите кадети

Прочитај повеќе

Новите македонски кадети добија селектор

Новите кадети добија селектор

Прочитај повеќе